BEWEBE B.V.  +31 646334820

Epoxy hoge sterkte voegmortel Hoofddorpplein te Amsterdam

Epoxy hoge sterkte voegmortel Hoofddorpplein te Amsterdam

Hoge sterkte Epoxy, 3 componenten van Bewebe®,

Polymeerzand te Voorhout

Polymeerzand te Voorhout

Polymeerzand van Bewebe® aangebracht te Voorhout, opdrachtgever Heijmans

Boomspiegel systeem Happy trees

Happy trees Zeeland

Happy trees boomspiegel systeem van Bewebe®

U houdt toch ook van strakke en onderhoudsvrije boomspiegels of loop- en wandelpaden in straat, parkeerplekken, maar ook in uw tuin of op uw terras? In plaats van bijvoorbeeld los grind kunt u ook kiezen voor het waterdoorlatende Tubag epoxy binder Gala Kreativ.
Gala Kreativ is de ideale oplossing voor het aanleggen van loop- en wandelpaden maar u kunt er ook spatranden voor gevels mee maken en fietspaden en boomspiegels inrichten.

Tubag PFV30 in een 200 jaar oude hoeve te Limburg

Een 200 jaar oude hoeve te Limburg

Hoogwaardige en zeer sterke Epoxy voegmortel van Tubag, PFV30 geleerd en aangebracht door Bewebe® in de binnenplaats van een 200 jaar oude boerderij in de mooie provincie Limburg

Cement gebonden voegmortel PFH

Cement gebonden voegmortel
PFH

Een project van Bewebe-BV

BioSeal Obdam

BioSeal project Obdam

Bioseal voegsysteem voor onkruid vrij straatwerk.

BioSeal is een speciale watergedragen harsverbinding met hoge flexibele eigenschappen en welke eenvoudig is te verwerken middels een vernevelaar onder druk. Tezamen met de speciaal hiervoor geproduceerde kwarts of het circulaire brekerzand (droog), zal BioSeal een perfecte voeg vormen. Ook toepasbaar bij nagenoeg voegloos straatwerk. Tevens zullen de harsen van BioSeal geen zichtbaar effect achterlaten op de stenen, echter zullen deze harsen de stenen wel langdurig beschermen tegen vervuiling zoals o.a. groenaanslag, mossen, e.d.

De entree van het Stadshart Den Helder

De entree van het Stadshart Den Helder

Het Stationsplein in Den Helder werd in opdracht van Zeestad op de schop genomen door Ooms, het huidige Structon.
Het gebied tussen station, park, watertoren en Beatrixstraat werd groener, logischer en aantrekkelijker om te verblijven. Voor voetgangers en fietsers kregen meer ruimte en motorvoertuigen juist wat minder vrij baan.

Bewebe BV leverde en verwerkte voor Ooms de Tubag voegmortels van zowel de natuursteen bestratingen, alsmede de verharding van de boomspiegels, in Bewebe termen “Happy Trees”

Website Stationslocatie

Tuin in stijl met mortels van Bewebe

Tuin in stijl met mortels van Bewebe

Van Gent Tuinen heeft in opdracht gekregen het ontwerp en de aanleg van een stijlvolle tuin in het Westland, Naaldwijk op precies te zijn. De tuin is opgebouwd rondom oude bomen welke opnieuw zijn geplant alsmede sierlijke grasvelden, omgeven door opsluitingen van cortenstaal.

Om de tuin als geheel een volwassen, maar ook een autenthiek uiterlijk te geven is door Van Gent Tuinen gekozen voor een deels natuurstenen verhardingen en deels een verharding van oude gebuikte waakformaten, geheel in stijl met het woonhuis.

De natuursteen keien zijn in lijn en onder de hamer bestraat in bed van specie met grove korrel. Na uitharding worden de voegen van de natuursteen keien afgevoegd met een waterdichte cement gebonden voegmortel. De gebakken walen liggen onder de hamer gestraat op een zandbed en zullen met ecologisch voegmortel water passerend worden gevoegd.

In opdracht van Van Gent Tuinen levert Bewebe® BV de Tubag voegmortels. Zowel de cement gebonden voegmortel type PFN voor de natuursteen keien alsmede de ecologische voegmortel PFK, met als basis lijnolie.

N236 – vernieuwing Geinbrug te Driemond

N236 – vernieuwing Geinbrug te Driemond

Aanbrengen straatwerk, aanbrengen basalton, aanbrengen Nevergreen voegsysteem, aanbrengen cement gebonden voegmortel in basalton eilanden

Opdrachtgever BAM

Afvoegen Basalton met Tubag PFH voegmortel

Vullen en afvoegen basalton blokken

Rammelstroken van basalton worden vaak toegepast in (binnen)bochtstralen van rotondes en afslagen op provinciale wegen.
Rammelstroken zijn ongelijk, ruw en zwaar van stuk. Dit alles veroorzaakte het “rammelen” zodat de automobilist of beroeps chauffeur weet dat zijn wielen buiten de weg zijn, zonder schade te berokkenen of in de berm te geraken.

Om de basalton blokken tot rammelstroom te bevorderen worden deze afgevuld / ingevoegd met een polymeer verbeterde cement mortel van Tubag.

Bewebe BV levert en verwerkt deze mortels door heel Nederland, ongeacht het tijdstip.
Voor meer informatie zie onze producten groepen of stuur een e  mail naar:
Info@bewebe.nl