Bebakening

Bewebe® Wegbeveiliging en Bebakening

Als sinds de 17de eeuw onderhouden de Nederlanders handels betrekkingen met Greater Azië.

Nederlanders hebben zich altijd prettig gevoeld in de zakelijke omgevingen van Greater Azië en dat tot de dag van vandaag. Het is niet voor niets dat er in de vele wereldsteden aldaar grote populaties Nederlanders aanwezig zijn. De rechtsvoorganger van Bewebe® was al begonnen met de export van Europese machines naar Azië waardoor zij de kans kreeg een groot netwerk op te bouwen. Sinds die tijd produceert Bewebe®, vaak in eigen beheer, in een Chinese Joint-Venture een veelvoud van wegbeveilingsproducten, zoals verkeersbakens, verkeerskegels, A-frames, kabelsbeveiling, bermpalen, (glasvezel) hekplanken, etc. etc. maar ook de duurzame Verkeersborden. Bewebe® doet dit samen met haar lokale compagnon in Azië, waardoor de lijnen kort zijn en de kwaliteitscontrole in de fabrieken regelmatig kan plaats vinden.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Bewebe® staat altijd open voor het, samen bedenken van nieuwe producten, of het scouten van reeds bestaande producten in het verre Azië.

Immers veel is al bedacht of wordt geproduceerd, de kunst is alleen het product in Azië te vinden, voor de juiste prijs en de juiste kwaliteit.

Scroll naar boven