Wegbebakening

BEWEBE en BIOBASED

Duurzame en circulaire praktijken

Om de klimaatdoelen van Parijs (COP21) en Glasgow (COP26) te realiseren, is het essentieel om de uitstoot van broeikasgassen drastisch te verlagen en de focus te leggen op duurzame en circulaire praktijken.

Bewebe® werkt in duurzame partnerships aan veilige, duurzame en circulaire ontwikkelingen in de openbare ruimte. Wij specialiseren ons in het ontwikkelen en produceren van oplossingen voor verkeerssituaties die CO2-uitstoot verminderen en zowel duurzaam als circulair zijn.

Zo dragen wij bij aan het verlengen van de levensduur van bestaande infrastructuur, het verbeteren van bestaand straatmeubilair, en de productie. Op deze manier streven wij naar het opbouwen van een duurzame wereld, gericht op een circulaire toekomst.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Unieke verkeersproducten

Met onze unieke verkeersproducten streven wij ernaar om duurzame en circulaire verkeersoplossingen te produceren, producten die grotendeels bestaan uit gerecycled- of biobased materialen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook op het creëren van een positieve impact op de wereld om ons heen. Samen met onze stakeholders werken we aan het opbouwen van een betere en duurzamere samenleving.

Biobased producten zoals onze verkeersbakens, insectenhotels en verkeersborden uit rietsuiker, dan wel olifantsgras maar ook onze gerecycled verkeerskegels in zowel 75 cm, de standaard CROW kegels dan onze nieuw 50 cm hoge KOI verkeerskegel vertegenwoordigen de toekomst van duurzame consumptie in mobiliteit. Afgeleid van hernieuwbare bronnen verminderen ze de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare hulpbronnen en verminderen ze de ecologische voetafdruk. Door te kiezen voor biobased of gerecyclede materialen bevorderen we een meer duurzame en circulaire economie.

Scroll naar boven