De Bio-based voegmortels van Bewebe®

Een aanzienlijk voordelen voor het milieu

Ten eerste maakt het gebruik van hernieuwbare grondstoffen, wat de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare bronnen vermindert. Door te kiezen voor bio-based voegmortels van Bewebe®, type Tubag PFK, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Daarnaast heeft bio-based voegmortel vaak een lagere koolstofvoetafdruk in vergelijking met traditionele voegmortels, omdat het minder energie-intensief is om te produceren. Hierdoor vermindert het de uitstoot van broeikasgassen en draagt het bij aan de strijd tegen klimaatverandering.

Bovendien zijn bio-based voegmortels vaak biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na gebruik op een milieuvriendelijke manier kunnen worden afgebroken zonder schadelijke effecten voor het ecosysteem.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Duurzame keuze

Kortom, het gebruik van bio-based voegmortel is een duurzame keuze die positieve gevolgen heeft voor het milieu en bijdraagt aan het streven naar een groenere en gezondere planeet.

Tubag PFK Bio-based is een kant en klare bestratings-voegmortel, met de bestanddelen zand en lijnolie in plaats van kunsthars of epoxy.
Het materiaal is na het verwerken sterk waterdoorlatend en geschikt voor betonsteen (voegstenen), natuursteen en klinkerbestrating.
Bewebe Bio-based is zowel bedoeld voor de professionele-, dan wel particuliere markt.

Scroll naar boven