Koud asfalt

Bewebe® voor duurzaam wegonderhoud

Partners in innovatieve oplossingen voor duurzaam wegonderhoud. De keuze voor Bewebe® komt voort vanwege de grote ervaring binnen het Bewebe® team. Bewebe® heeft de missie om op een duurzame, innovatieve en verantwoorde wijze niveau van het wegonderhoud te verhogen tegen lagere kosten.

Ontdek het koudasfalt van Bewebe®. Ons koudasfalt biedt een duurzame oplossing bij het herstellen van asfalt- en betonoppervlakken, het hele jaar door. Dit gebruiksklare product biedt directe verwerkbaarheid, ongeacht de weersomstandigheden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over regen, sneeuw of vorst. Koudasfalt is de betrouwbare keuze voor snelle en effectieve reparaties

Koudasfalt

Voor de aanleg en onderhoud van asfaltverhardingen

Vanuit de productie locaties levert Bewebe® producten, op basis van bitumen, voor de aanleg en onderhoud van asfaltverhardingen.

Koudasfalt staat bekend om zijn simpele maar duurzame reparaties met onmiddellijke verkeersbelasting. Geen vertragingen, geen uithardingstijd, direct klaar voor gebruik. Het assortiment omvat verschillende korrelgroottes. Uiteraard is er een rode variant die geschikt is voor fietspaden en verkeersstroken

Bewebe® is  dealer van de zogenaamde “kleine producten” Deze producten zijn te bestellen via onze salesmanagers, alsmede via de website.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Patchmatic Asfaltsyteem

Repareert schade en oneffenheden van het asfalt.

Het Patchmatic asfalt systeem repareert schade en oneffenheden aan de oppervlakte van het asfalt. De PatchMatic sprayt onder hoge druk bitumen in het dek en spuit de split diep in zodat de poriën worden afgesloten.

Het Patchmatic asfalt reparatie systeem bestaat uit een zelfrijdende hogedruk systeem met meerdere ingebouwde “kamers” voor de bevoorrading van het systeem. De computer gestuurde sproeier bouwt als het ware koude bitumen in het weg dek op. En doet dit laagsgewijs. Door het heen en weer bewegen door de operator zal elke pothole laagsgewijs worden afgevuld met de bitumen en wordt daardoor gelijktijdig verdicht. Een ploeg kan circa 2000 m2 per dag vullen, afhankelijk van de hoeveelheid te gebruiken koud asfaltHet hele systeem wordt door slechts één persoon bedient, geholpen door een uniek computersysteem. De operator voert de controle uit en houdt de voorraad in de gaten. Het geheel is self supporting

Laadvermogen (capaciteit)
Het Road Repair PatchMatic-voertuig is aan de voorzijde voorzien van het besturingssysteem. het vrachtcompartiment huisvest de bitumen en de gewenste split. De laadcapaciteit van de de vrachtwagen is circa 7 ton split en circa 2 ton bitumen emulsie.

Unieke manier van verwerken

Door eigen druk wordt de werkplek schoon en droog geblazen.

De pothole wordt gevuld met bitumen. Door de druk van het systeem dringt de emulsie door  tot in de poriën van het  te repareren asfalt.
In de zelfde werkgang wordt de split toegevoegd.

Door blaastechnieken wordt droge split aangebracht, zodat het geheel droogt en uithard. Bewebe® heeft al meerder projecten uitgevoerd, graag staan wij  te woord voor verdere informatie en kosten.

Voor vragen, verdere informatie of een offerte, stuur een e mail naar info@bewebe.nl

Scroll naar boven