Cement gebonden voegmortel

LAAG VOOR LAAG PERFECT
DAAR GAAT HET OM

Bewebe® is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van hoogwaardige cementaire voegmortels voor infrastructuurprojecten. Als erkende distributeur en verwerker van TubagTuffbau en Flowjoint presenteren wij een breed scala aan cementgebonden producten en voegvullingen die geschikt zijn voor verschillende bestratingsmaterialen in de grond-, weg- en waterbouw alsmede voor de kritische particulier.

In gebonden bestratingen zijn de bewegingen van individuele bestratingsonderdelen niet relevant. Met cement gebonden bestratingssysteem worden belastingen gelijkmatig verdeeld. Het resultaat is een oppervlak van technisch hoogwaardige kwaliteit met een aantrekkelijke uitstraling!

Vragen?

Neem contact met ons op!

Cementaire voegmortel

Goede balans tussen hardheid en elasticiteit

Voor verkeersterreinen die zwaar belast worden, is cementaire voegmortel technisch gezien de meest geschikte oplossing, vanwege de goede balans tussen hardheid en elasticiteit. Bij bestratingen met klinkers en platen, waar minimale uitzetting en een optimale elasticiteit van de gebruikte bouwmaterialen van belang zijn, is het cruciaal om een sterk vloeibare en zelfverdichtende voegmortel toe te passen. De elasticiteitsmodulus van de bouwmaterialen speelt hierbij een doorslaggevende rol: hoe lager de elasticiteitsmodulus, hoe minder spanningen er ontstaan.

Scroll naar boven