Polymeerzand van Bewebe®

Onkruidvrije voegen met polymeerzand!

Het polymeerzand van Bewebe® wordt vervaardigd door Techniseal, een wereldleider sinds 1984 in hoogwaardige producten voor het onderhoud en de bescherming van betonwegdekken en andere buitenoppervlakken, inclusief voegen van polymeerzand. Ons polymeerzand, type DR+ NextGel, ontwikkeld voor tegels en straatstenen, bestaat uit gekalibreerd zand en een bindmiddel. Het wordt droog ingeveegd, verdicht, en hardt uit na bevochtiging. Het product is speciaal ontworpen voor het voegen van straatstenen en tegels op flexibele ondergronden zoals zand, als alternatief voor traditioneel voegzand en is al toepasbaar met voegen vanaf 1 millimeter breed!

Polymeerzand, ook voor de kritische particulier !

Dit innovatieve product maakt voegplaatsing moeiteloos, netjes en snel. Het blijft flexibel en volgt de ondergrond, wat voorkomt dat voegen uitpuilen. In tegenstelling tot conventioneel voegzand blijft het stevig in de voegen, wat onkruidgroei en insectenschade beperkt. Het is bestand tegen erosie door water, vorst, wind en reiniging.

Vragen?

Neem contact met ons op!

Polymeerzand en een schoner milieu

Polymeerzand draagt bij aan een schoner milieu doordat verspreiding van zand op het oppervlak wordt voorkomen. Het stabiliseert ook horizontale of hellende oppervlakken en past zich soepel aan bij bevochtiging en hardt uit bij droging, waardoor het de bewegingen van de ondergrond beter kan opvangen.

Daarnaast is ons polymeerzand ook verkrijgbaar in een geheel waterdicht versie, type SD+ Nextgel

Let op!
Gebruik polymeerzand alleen bij 100% droog weer en op een schoon oppervlak. Als er binnen 24 uur regen wordt verwacht, wacht dan met het aanbrengen. Zorg ervoor dat de voegen vrij zijn van vuil voordat u begint, bijvoorbeeld door ze leeg te blazen met een bladblazer.

Scroll naar boven