3D GEPRINT BETON

3D geprint beton

Optimalisatie voor Schaalbaarheid en Innovatie.

Ons geavanceerd 3D-betonprintlab is uitgerust met industriële robotarmen en speciaal ontwikkelde mortels, waardoor we beton kunnen printen in verschillende kleuren en sterktes. Dankzij onze robotgestuurde productietechnologie bieden we een enorme flexibiliteit in zowel ontwerp als productiecapaciteit. Bewebe® is uw partner voor zowel grootschalige series als voor unieke, op maat gemaakte betonprojecten.

 

Neem contact met ons op!

Vooruitstrevend in Duurzaamheid

Wij onderscheiden ons van concurrenten door het gebruik van een waterbesparende 3D-printmortel, waarmee we honderden liters water per print kunnen besparen.

Deze aanpak is niet alleen efficiënter qua materiaalgebruik, maar stelt ons ook in staat om projecten met snelle levertijden te voltooien.

Betonnen trappen, hellingtrappen,
dijktrappen & taludtrappen

De trappen, met hun open structuur, besparen materiaal en vereisen geen wapening voor sterkte, wat hun duurzaamheid versterkt ten opzichte van traditionele betonnen trappen.

Ontdek de Toekomst van Tuindecor:

3D-geprinte Betonnen Bloempotten

Innovatie ontmoet tuinieren met de opkomst van 3D-geprinte betonnen bloempotten. Deze revolutionaire creaties combineren duurzaamheid, stijl en functionaliteit op een unieke manier.

Door het gebruik van geavanceerde 3D-printtechnologie kunnen bloempotten worden gemaakt met een uitzonderlijke precisie en complexiteit in ontwerp. Het resultaat? Prachtige potten die een moderne esthetiek toevoegen aan elke buitenruimte.

Bovendien biedt beton als materiaal duurzaamheid en robuustheid, waardoor de bloempotten bestand zijn tegen de elementen en jarenlang meegaan. Van strakke geometrische vormen tot organische en verfijnde ontwerpen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met 3D-geprinte betonnen bloempotten breng je een vleugje innovatie en elegantie naar je tuin of terras, terwijl je tegelijkertijd een statement maakt in moderne tuinarchitectuur.

Scroll naar boven