Putstelmortels van Bewebe®

De (put)stelmortels van Bewebe® zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten van Tubag. De Tubag SBM-HS is een snel uithardende en krimpvrije mortel, ontworpen om putranden en andere betonelementen snel op hoogte te brengen. Het beste alternatief van de alom bekende Poltec. Het is een stelmortel met een hoge laagdikte die bestand is tegen de schadelijke effecten van rioolgassen. Tubag SBM-HS voldoet volgens het testrapport van het IAB Instituut voor Toegepast Bouwkundig Onderzoek Weimar aan de eisen van blootstellingsklasse XWW3 volgens DIN 19573. Dankzij zijn snelle opbouw van druksterkte kan een putrand die met Tubag SBM-HS is gesteld al na twee uur worden belast

Vragen?

Neem contact met ons op!

Het moderne alternatief !

Tubag SBM-HS, is de specialistische mortel voor agressieve atmosferen! Hoge chemische weerstand tegen agressieve afvalwater, bijvoorbeeld sulfaten Toe te passen voor de hoge eisen welke worden gesteld in de rioolconstructies en rioolschacht voor nieuwbouw danwel de renovatie van riool-, drainage- en schachtconstructies. Tubag SBM-HS is in het bijzonder geschikt voor het vervaardigen van paalconstructies, paalschachten en gemetselde paalprofielen voor muren en bedden om defecten te herstellen.

Ontdek de krimpvrije mortelsamenstellingen van Tubag, ideaal voor diverse projecten. Ons assortiment biedt specifieke mengsels voor elk type opdracht, waardoor we altijd de juiste oplossing hebben om jouw klus te klaren ons op!

Scroll naar boven