Epoxy voegmortels

Epoxy voegmortels van Bewebe®

Uw duurzame oplossing

Onkruid is een doorn in het oog van beheerders, ontwerpers en bewoners. Door onkruidgroei op bijvoorbeeld vluchtheuvels ontstaan onoverzichtelijke verkeerssituaties en openbare bestrating met begroeiing tussen de voegen ziet er slecht onderhouden uit.

Daarnaast moet bij het verwijderen van onkruid vaak de weg worden afgezet, wat verkeershinder veroorzaakt. Alle gangbare methoden voor onkruidbestrijding zijn vooral gericht op het ontstane onkruid. Om die reden is Bewebe® als een van de eerste in Nederland, zo rond  2005, begonnen met het leveren en aanbrengen van hoogwaardige epoxy voegmortels in de midden geleiders van provinciale wegen.

Doordat weersinvloeden, reinigingsmachines en het gebruik van strooimiddelen de met (breker)zand of split gevulde voegen verzwakken zal uitspoeling en onkruidgroei het gevolg zijn. Hierdoor staat de stabiliteit en het aanzien van uw straatwerk onder druk en zijn kosten voor onderhoud onafwendbaar.

Bewebe® is door jarenlange praktijkervaring gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten epoxy voegmortels met elk hun eigen toepassing en sterkte, dit ter voorkoming van onkruidgroei en erosie. Door deze ervaring geven wij op maat advies voor uw specifieke straatwerk en bent u gegarandeerd van een onderhoudsarme oplossing.

Het Nevergreen® – systeem; De enige, de echte !

5 jaar garantie

Voor een lang werkend resultaat moeten aan drie voorwaarden voldaan worden:

  • Speciale Nevergreen® waterpasserende voegstenen, speciaal ontwikkeld door Bewebe® en StruyVerwo Infra;
  • Hoogwaardige Tubag voegmortel;
  • Deskundige verwerking door Bewebe®;

Het Nevergreen voegmortelsysteem: – Een unieke en duurzame combinatie door specialisten, voor specialisten en garandeert vijf jaar onkruidvrije bestrating.

Uw partner sinds 2005!

U kunt vertrouwen op onze uitgebreide ervaring en gespecialiseerde kennis in het verwerken van epoxy voegvullingen.
Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw project met uiterste precisie wordt uitgevoerd.

Scroll naar boven