BEWEBE B.V.  +31 646334820

Inritbanden van Bewebe

Inritbanden van Bewebe

Prefab Inritelementen van Bewebe®
Afmeting 4000mm x 800mm x 250/150mm Gewapend net 2 x rond 8mm/10 cm
Zelf verdichtend beton, kleur grijs
4 hijsankers M16

Ideaal voor inritten van tankstations, industrieterrein etc

Cement gebonden voegmortel PFH

Cement gebonden voegmortel
PFH

Een project van Bewebe-BV

London Ealing

London Ealing

In opdracht van the City of London, stadsdeel Ealing heeft Bewebe BV een rubberen rotonde geproduceerd en aangelegd.

De bestaande kruising was extreem druk en gevaarlijk, maar kon ook niet voor alnge tijd buiten gebruik. Vandaar dat Londen koos voor een Bewebe product.

De gemeente had de straal bepaald waarna Bewebe de productie van de rotonde begon. Deze productie van de rotonde gebeurde in China. Het rubber is een mix van 50% oud rubber en 50% nieuw rubber. Na de overtocht, 6 weken vanuit Shanghai heeft Bewebe met haar gekwalificeerde medewerkers de rotonde binnen 1 dag aangebracht.

De drukke straat is met een om en om regeling nooit geheel dicht gezet en in de avond lag er een volwaardige rotonde, welke gelijk een veel beter en veiliger verkeersbeeld gaf.

Prefab Rotondes Turn Key

Prefab Rotondes Turn Key

Medio 2017 kreeg Bewebe BV opdracht van  K Dekker bouw & infra voor het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en afmonteren van een prefab rotonde met bijkomende werkzaamheden voor het project  “De Ontbrekende Schakel te Warmenhuizen’’. Deze rotonde vormt het knooppunt van de nieuwe weg tussen de Veilingweg, Oostwal en Dergmeerweg in Warmenhuizen en Tuitjenhorn.De werkzaamheden van de komende weken zullen voornamelijk bestaan uit het aanbrengen van zand, menggranulaat en nieuwe duikers om de waterhuishouding te borgen.

Bewebe BV tekende behalve voor de rotonde zelf ook voor het plaatsen en monteren van de rotonde. Dochterbedrijf Sterringhart was belast met het prefab beton, Bewebe Bv met de montage afbouw.

Specialitische betonput

Specialistische betonput

Voor CeTeau, een multi national heeft Bewebe BV een speciale betonput geproduceerd, benodigd voor de opslag van geprefabriceerde verticale drains na de productie.
De put moest aan speciale afmetingen voldoen, zodat van “standaardwerk” geen sprake was.

Een kolfje naar de hand van Bewebe BV.

CeTeau is een particuliere onderneming gevestigd in Nederland wereldwijd opererend via dochterondernemingen en een wereldwijd dealernetwerk.

plaatsen DHB brug te Gouda

plaatsen DHB brug te Gouda

Impressie van diverse prefab beton elementen

Impressie van diverse prefab beton elementen

Heemstede Haemstede Barger

Heemstede Haemstede Barger

Schoolplein hoogwaardig vernieuwd met o.a. gewassen graniet bestrating

Fonteinen in samenwerking met Stadsfontein.nl

Fonteinen in samenwerking met Stadsfontein.nl

Prefab betonnen grafkelders

Prefab betonnen grafkelders

Het voordeel van een prefab betonnen grafkelder is dat deze financieel aantrekkelijker is. Een betonnen grafkelder kan handmatig worden geopend als de deksel gesegmenteerd uitgevoerd is. Prefab betonnen grafkelders hebben een waterdicht garantie wanneer ze op de juiste wijze toegepast zijn.