Tuin in stijl met mortels van Bewebe

Van Gent Tuinen heeft in opdracht gekregen het ontwerp en de aanleg van een stijlvolle tuin in het Westland, Naaldwijk op precies te zijn. De tuin is opgebouwd rondom oude bomen welke opnieuw zijn geplant alsmede sierlijke grasvelden, omgeven door opsluitingen van cortenstaal.

Om de tuin als geheel een volwassen, maar ook een autenthiek uiterlijk te geven is door Van Gent Tuinen gekozen voor een deels natuurstenen verhardingen en deels een verharding van oude gebuikte waakformaten, geheel in stijl met het woonhuis.

De natuursteen keien zijn in lijn en onder de hamer bestraat in bed van specie met grove korrel. Na uitharding worden de voegen van de natuursteen keien afgevoegd met een waterdichte cement gebonden voegmortel. De gebakken walen liggen onder de hamer gestraat op een zandbed en zullen met ecologisch voegmortel water passerend worden gevoegd.

In opdracht van Van Gent Tuinen levert Bewebe® BV de Tubag voegmortels. Zowel de cement gebonden voegmortel type PFN voor de natuursteen keien alsmede de ecologische voegmortel PFK, met als basis lijnolie.

Scroll naar boven