BEWEBE B.V.  +31 646334820

Zonnenpaneel bermpalen

Zonnenpaneel bermpalen

De afgelopen decennia is het gebruik van verlichting gedurende de avond en nacht in Nederland explosief toegenomen. Dat kost veel energie, maar verstoort ook de natuur.

Kunstlicht heeft vele positieve punten, zoals het leveren van zicht en veiligheid. Maar er zijn ook minpunten zoals bijvoorbeeld het enorme energieverbruik en de verstoring van de natuur.
Ook kunnen verlichte wegen buiten de bebouwde kom beduidend onveiliger zijn door roekelozer rijgedrag.

Naast verbetering van de verkeersveiligheid en -doorstroming is het doel: besparing van energie, vermindering van CO2-uitstoot en het tegengaan van lichtvervuiling.

Dit doel kan mede worden bereikt door het toepassen van de inovatie zonnepaneel led bermpalen van Bewebe®

De Bewebe® bermpalen maken gebruik van een innovatief veiligheids systeem waardoor de kans op ongevallen op gevaarlijke weggedeelten afneemt. Overdag worden ze opgeladen en s’avonds of bij donker weer geven ze automatisch licht af. De heldere LED lampen trekken op een natuurlijke manier de aandacht van de weggebruikers zodat zij op tijd gewaarschuwd worden en meer tijd krijgen om te reageren op gevaarlijke situaties.

Met zijn duurzame solar batterijen en fel gekleurde lampen blijven de Solar Signaal palen vele nachten licht uitstralen, ook al is er een aantal dagen geen zon. In combinatie met de reflecterende folie op elke paal begeleiden en waarschuwen de Solar signaal palen van Bewebe® u constant. De energiebesparing ten opzichte van traditionele verlichting is 100% en er is geen CO2-uitstoot bij deze toepassing.

De Bewebe® zonnepaneel bermpalen zijn op aanvraag verkrijgbaar in diverse hoogtes.