BEWEBE B.V.  +31 646334820

Rubberen rotondes

Rubberen rotondes

De Bewebe ®rotondes zijn gesegmenteerd opgebouwd met een lange schuine kant (rammelstrook)
De Bewebe ®rotondes zijn verkrijgbaar in de standaard kleuren: Wit, Zwart en Terracotta. Deze kleuren zijn meegenomen in het gietproces waardoor de kleurechtheid voor de volledige levensduur door Bewebe® wordt gegarandeerd.
De voorkant van de segmenten zijn standaard in de kleur wit voor een betere zichtbaarheid. Daarnaast zijn op de kopse kanten reflectoren in het fabricage proces aangebracht wat de zichtbaarheid en dus de veiligheid op donkere tijden en in de nacht sterk vergroot.
Elk segment heeft een ingenieus ” lockingsystem” dat met grote trefzekerheid de segmenten onderling aan elkaar verbind zodat de rotonde altijd juist wordt gemonteerd en de juiste onderlinge sterkte heeft. De segmenten worden door middel van een geprefabriceerd systeem simpel aan het wegdek bevestigd. Een rotonde met een diameter van 6 meter bestaat uit niet meer dan 40 segmenten en is snel te monteren op ieder wegdek bestaande uit gesloten verharding.
De installatie van een 6 meter rotonde geschied in 1 werkdag. De segmenten worden direct aan het wegdek vastgezet. De Bewebe ®rotondes zijn zeer effectief, worden geïnstalleerd met een minimum aan verkeershinder en zijn direct operationeel.

De Bewebe ®rotondes zijn op aanvraag verkrijgbaar in alle diameters, niet anders dan de oude vertrouwde betonnen rotondes. De midden cirkels kunnen worden ingevuld naar de wens van de opdrachtgever.
De Bewebe ®rotondes:
– modulair systeem
– gemaakt van duurzaam gerecycled rubber
– snelle installatie
– geen graaf en sloopwerk
– zeer veilig en duurzaam
De Bewebe ®rotondes zijn toepasbaar als permanente rotonde dan wel in een tijdelijke situatie.

Voor bestellingen en informatie: Stuur uw vraag per e-mail:

s.