BEWEBE B.V.  +31 646334820

Wegbeveiliging

BEWEBE® Wegbeveiliging en Bebakening

BEWEBE® Wegbeveiliging en Bebakening producten

Als sinds de 17de eeuw onderhouden de Nederlanders handels betrekkingen met Greater Asia. Nederlanders hebben zich altijd prettig gevoeld in de zakelijke omgevingen van Greater Asia en dat tot de dag van vandaag. Het is niet voor niest dat er in de vele wereldsteden aldaar grote populaties Nederlanders aanwezig zijn. De rechtsvoorganger van Bewebe was al begonnen met de export van Europese machines naar Asia waardoor zij de kans kreeg een groot netwerk op te bouwen. Sinds die tijd produceert Bewebe in, eigen beheer, in een Chinese Joint-Venture een veelvoud van wegbeveilingsproducten, zoals verkeersbakens, verkeerskegels, A-frames, kabelsbeveiling, bermpalen, (glasvezel) hekplanken, etc. etc. maar ook de duurzame Bamboe Verkeersborden. Bewebe doet dit samen met haar lokale compagnon in Azie, waardoor de lijnen kort zijn en de kwaliteitscontrole in de fabrieken regelmatig kan plaats vinden.

Bewebe staat altijd open voor het, samen bedenken van nieuwe producten, of het scouten van reeds bestaande producten in het verre Asie.

Immers veel is al bedacht of wordt geproduceerd, de kunst is alleen het product in Asia te vinden, voor de juiste prijs en de juiste kwaliteit.

 

Projecten
London Ealing
Productie 
China Shanghai