BEWEBE B.V.  +31 646334820  /  +31 620097482

Mortels

Voegmortels van Bewebe®, uw duurzame oplossing.

Onkruid is een doorn in het oog van beheerders, ontwerpers en bewoners. Door onkruidgroei op bijvoorbeeld vluchtheuvels ontstaan onoverzichtelijke verkeerssituaties en openbare bestrating met begroeiing tussen de voegen ziet er slecht onderhouden uit.

Daarnaast moet bij het verwijderen van onkruid vaak de weg worden afgezet, wat verkeershinder veroorzaakt. Alle gangbare methoden voor onkruidbestrijding zijn vooral gericht op het ontstane onkruid.

Doordat weersinvloeden, reinigingsmachines en het gebruik van strooimiddelen de met (breker)zand of split gevulde voegen verzwakken zal uitspoeling en onkruidgroei het gevolg zijn. Hierdoor staat de stabiliteit en het aanzien van uw straatwerk onder druk en zijn kosten voor onderhoud onafwendbaar.

Bewebe® is door jarenlange praktijkervaring gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten voegmortels ter voorkoming van onkruidgroei en erosie. Door deze ervaring geven wij op maat advies voor uw specifieke straatwerk en bent u gegarandeerd van een onderhoudsarme oplossing.