BEWEBE B.V.  +31 646334820

Mortels

Voegmortels van Bewebe®, uw duurzame oplossing.

Onkruid is een doorn in het oog van beheerders, ontwerpers en bewoners. Door onkruidgroei op bijvoorbeeld vluchtheuvels ontstaan onoverzichtelijke verkeerssituaties en openbare bestrating met begroeiing tussen de voegen ziet er slecht onderhouden uit.

Daarnaast moet bij het verwijderen van onkruid vaak de weg worden afgezet, wat verkeershinder veroorzaakt. Alle gangbare methoden voor onkruidbestrijding zijn vooral gericht op het ontstane onkruid. Om die reden is Bewebe® als een van de eerste in Nederland, zo rond  2005, begonnen met het leveren en aanbrengen van hoogwaardige voegmortels in de midden geleiders van provinciale wegen. Samen met haar Duitse toeleverancier Tubag en met speciale stenen van StruykVerwo Infra.

 

Doordat weersinvloeden, reinigingsmachines en het gebruik van strooimiddelen de met (breker)zand of split gevulde voegen verzwakken zal uitspoeling en onkruidgroei het gevolg zijn. Hierdoor staat de stabiliteit en het aanzien van uw straatwerk onder druk en zijn kosten voor onderhoud onafwendbaar.

Bewebe® is door jarenlange praktijkervaring gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten voegmortels ter voorkoming van onkruidgroei en erosie. Door deze ervaring geven wij op maat advies voor uw specifieke straatwerk en bent u gegarandeerd van een onderhoudsarme oplossing.

Daarnaast is Bewebe® samen met StruyVerwo Infra partner in het Nevergreen voegsysteem

Het Nevergreen – concept;  5 jaar garantie
Voor een lang werkend resultaat moeten aan drie voorwaarden voldaan worden: „

  • Speciale Nevergreen waterpasserende voegstenen;
  • Hoogwaardige Tubag voegmortel;
  • Deskundige verwerking door Bewebe;

Het Nevergreen – concept is een unieke en duurzame combinatie die wordt verwerkt door specialisten en garandeert vijf jaar onkruidvrije bestrating.